تعديل

السبت، 7 ديسمبر 2013

شعاع أمل ::::::::: صدور الدجاج بالسبانخ والجبنة.



المقادير

2 صدوردجاج-سبانخ طازة-جبنة موتزاريلا-ملعقة صغيرة ثوم مفروم-ملعقة صغيرة زيت
ملعقة صغيرة زبدة-رشة جوزة الطيب-ملح وفلفل أسود

الطريقة

1- شوحي الدجاج على الناحيتين في الزيت والزبدة على النار وبعدين تبليها بالملح والفلفل الأسود وشيليها على جنب
2- شوحي الثوم والسبانخ لمدة دقيقتين في نفس الطاسة اللي شوحتي فيها الدجاج وبعدين تبليهم بجوزة الطيب والملح والفلفل الأسود
3-غطي صدور الدجاج بالسبانخ من على الوجه وبعدين ضيفي عليهم الجبنة الموتزاريلا ودخليهم فرن درجة حرارتة 180 درجة مئوية لمدة من 10-15 دقيقة وقدميها.. وبالهناا


بثينة هيكل

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More