المقادير
نصف كيلولسان عصفور محمر-صدر فرخة مسلوق ومقطع مكعبات-نصف كوب مشروم مقطّع قطع صغيرة-2 ملعقة كبيرة جبنة رومي مبشورة-بصلة مبشورة-ملعقة كبيرة زيت
ينة هيكل2 ملعقة كبيرة دقيق-5 كوب شوربة فراخ-ملعقة كبيرة زبدة-نصف كوب كريمة
ملح وفلفل أسود
الطريقة
1-سخني الزبدة والزيت في حلة على النار وبعد كده ضيفي البصل وشوحيه لغاية ما يدبل
2- ضيفي عليه الدقيق وقلبيهم مع بعض لمدة دقيقتين وبعدين حطي شوربة الفراخ وقلبى علشان الدقيق مايكلكعش معاكي وسيبي الشوربة على النار لغاية ما تغلي
3- ضيفي لسان العصفور على الخليط وسيبيه يغلي لمدة 10 دقايق وبعد كده ضيفي المشروم
4-وبعد كده حطي الكريمة والفراخ على الشوربة وتبليها بالملح والفلفل وسيبيها على النار لمدة 8 دقائق وبعد كده اغرفي الشوربة في الأطباق ورشي عليها الجبنة الرومي وقدميها....بالهناا
نصف كيلولسان عصفور محمر-صدر فرخة مسلوق ومقطع مكعبات-نصف كوب مشروم مقطّع قطع صغيرة-2 ملعقة كبيرة جبنة رومي مبشورة-بصلة مبشورة-ملعقة كبيرة زيت
ينة هيكل2 ملعقة كبيرة دقيق-5 كوب شوربة فراخ-ملعقة كبيرة زبدة-نصف كوب كريمة
ملح وفلفل أسود
الطريقة
1-سخني الزبدة والزيت في حلة على النار وبعد كده ضيفي البصل وشوحيه لغاية ما يدبل
2- ضيفي عليه الدقيق وقلبيهم مع بعض لمدة دقيقتين وبعدين حطي شوربة الفراخ وقلبى علشان الدقيق مايكلكعش معاكي وسيبي الشوربة على النار لغاية ما تغلي
3- ضيفي لسان العصفور على الخليط وسيبيه يغلي لمدة 10 دقايق وبعد كده ضيفي المشروم
4-وبعد كده حطي الكريمة والفراخ على الشوربة وتبليها بالملح والفلفل وسيبيها على النار لمدة 8 دقائق وبعد كده اغرفي الشوربة في الأطباق ورشي عليها الجبنة الرومي وقدميها....بالهناا
بثينة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق