المقادير
1/2كيلو صدور دجاج-كوب سبانخ مفروم-كوب لحمة مفروم متعصجه-نصف كوب جبنة بارميزان-1/4كيلو جبنة موازريلا-زيت أو زبده-بصله مفرومة-ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوقه
الطريقة
ضعى زيت أو الزبده فى طاسه على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار
ونحضر صدور الفراخ المخلية ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش ويتم حشوها بالخليط ونضغط عليها بكف الأيد وبعدها نضعها فى طاسه على النار وقليل من الزيت ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة الموازريلا وتدخل فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه حتى تسيح وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.......بالهناا
1/2كيلو صدور دجاج-كوب سبانخ مفروم-كوب لحمة مفروم متعصجه-نصف كوب جبنة بارميزان-1/4كيلو جبنة موازريلا-زيت أو زبده-بصله مفرومة-ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوقه
الطريقة
ضعى زيت أو الزبده فى طاسه على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار
ونحضر صدور الفراخ المخلية ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش ويتم حشوها بالخليط ونضغط عليها بكف الأيد وبعدها نضعها فى طاسه على النار وقليل من الزيت ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة الموازريلا وتدخل فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه حتى تسيح وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.......بالهناا
بثينة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق