المقادير
1/2 كيلو فلفل أخضر بارد مقطع قطع-بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة-5كوب شوربة فراخ أو لحمة-3ملاعق كبيرة زيت-ملح وفلفل
الطريقة
1-سخني زيت على الناروضيفي إليه البصلة المقطعة وقلبى لغاية ما لون البصلة يبقى دهبي
2- بعد ما تلاقي إن لون البصلة بقى ذهبي ضيفي إليها الفلفل المقطع والشوربة والملح والفلفل وسيبيهم على النار لمدة نصف ساعة
3- بعدالنصف ساعة اطفي البوتاجاز وسيبي الشوربة لغاية ما تبرد وبعد كده اضربيها في الخلاط لمدة دقيقة وصفيها بالمصفاة علشان تتخلصي من قشر الفلفل
4-وحطي الشوربة على النار وبعد كده حطيها في أطباق الشوربة وتقدم.
1/2 كيلو فلفل أخضر بارد مقطع قطع-بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة-5كوب شوربة فراخ أو لحمة-3ملاعق كبيرة زيت-ملح وفلفل
الطريقة
1-سخني زيت على الناروضيفي إليه البصلة المقطعة وقلبى لغاية ما لون البصلة يبقى دهبي
2- بعد ما تلاقي إن لون البصلة بقى ذهبي ضيفي إليها الفلفل المقطع والشوربة والملح والفلفل وسيبيهم على النار لمدة نصف ساعة
3- بعدالنصف ساعة اطفي البوتاجاز وسيبي الشوربة لغاية ما تبرد وبعد كده اضربيها في الخلاط لمدة دقيقة وصفيها بالمصفاة علشان تتخلصي من قشر الفلفل
4-وحطي الشوربة على النار وبعد كده حطيها في أطباق الشوربة وتقدم.
بثينة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق