تعديل

الأحد، 24 نوفمبر 2013

شعاع أمل ::::::::: شوربة الفلفل الأخضر.



المقادير

1/2 كيلو فلفل أخضر بارد مقطع قطع-بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة-5كوب شوربة فراخ أو لحمة-3ملاعق كبيرة زيت-ملح وفلفل

الطريقة

1-سخني زيت على الناروضيفي إليه البصلة المقطعة وقلبى لغاية ما لون البصلة يبقى دهبي
2- بعد ما تلاقي إن لون البصلة بقى ذهبي ضيفي إليها الفلفل المقطع والشوربة والملح والفلفل وسيبيهم على النار لمدة نصف ساعة
3- بعدالنصف ساعة اطفي البوتاجاز وسيبي الشوربة لغاية ما تبرد وبعد كده اضربيها في الخلاط لمدة دقيقة وصفيها بالمصفاة علشان تتخلصي من قشر الفلفل
4-وحطي الشوربة على النار وبعد كده حطيها في أطباق الشوربة وتقدم.

بثينة هيكل

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More