قطع دجاج-كوب زبادى خالى الدسم-2 معلقة زيت زيتون-معلقة صغيرة ثوم مفروم
ملح وفلفل-معلقة متوسطة زعتر-عصير ليمونة-بشر ليمون
الطريقه
فى طبق ضعى الزبادى و زيت الزيتون و الثوم و الملح والفلفل والزعتر و الليمون و بشر الليمون وضعى قطع الدجاج فى التتبيلة وتكون قطع الدجاج كل ربع دجاج مقسم الى نصفين واتركها فى التلاجة لمدة 5 ساعات وضعيها فى صنية ودخليها الفرن على درجة 200 وغطيها بالفويل لمدة نصف ساعة والنصف ساعة الاخرى نرفع الفويل حتى تاخد الدجاج لون الشوى الجميل وتقدم...........بالهناااااااااااااا.
بثينة هيكل
0 التعليقات:
إرسال تعليق